Vi ger julkonserter med The Real Group!

Det finns samarbeten. Och så finns det samarbeten! Vi är så stolta och glada att kunna berätta att vår vokalensemble Arctic Light kommer att ge två julkonserter med ikoniska a cappella-gruppen The Real Group i december.

– Både kören  och jag är så glada över möjligheten att träffa dessa fina musikaliska förebilder, säger Susanna Lindmark, konstnärlig ledare för Norrbottensmusikens vokalensemble Arctic Light.

– Vi besökte Luleå och Piteå senast 2015, när vi inledde vårt 30-årsjubileum, berättar The Real Groups manager Helena Roos. Det blir fint för gruppen att återvända hit till Norrbotten men denna gång med ett julmaterial. Och att samarbeta med dessa unga kvinnor i Arctic Light och Susanna Lindmark gör ju att dessa konserter blir något alldeles speciella. 

Arctic Lights dirigent och grundare Susanna Lindmark instämmer.

– Det känns verkligen roligt att få samarbete och dela julkonsert med The Real Group! Både kören och jag är så glada över möjligheten att träffa dessa fina musikaliska förebilder och att vi tillsammans ska få erbjuda Piteå- och Luleåborna på sprakande musikupplevelser i decembermörkret.