Vill du sjunga med oss?

Vi i vokalensemblen Arctic Light söker nya medlemmar. Är du en av dem? Kom på vår audition nu i februari!

När: 24 februari Tid: 13:00 Var: Framnäs folkhögskola, Aulan

Är du en tjej mellan 15-25 år, som älskar att sjunga och att få utvecklas tillsammans med andra? Ta chansen att bli medlem i Norrbottensmusikens prisbelönta vokalensemble Arctic Light! Vi söker efter sångare som brinner för att musicera och att i grupp få stärkas såväl musikaliskt som individuellt.

En audition till Arctic Light går till så här:
Vid sångprovet närvarar Arctic Lights konstnärliga ledare Susanna Lindmark, samt ytterligare en sångpedagog. Du får framföra en låt du valt själv, gärna något du tycker om! Till denna kan du få pianokomp om så önskas. Sedan sjungs en obligatorisk låt, folkvisan Till Österland vill jag fara. Noter på Till Österland får du på mail så att du hinner lära dig den innan. Audition startar med ett pass där alla sökande träffas och sjunger tillsammans med kören innan man gör sitt eget prov.

Anmälan och kontakt:
För anmälan till audition eller frågor, hör av dig till Evelina Sandberg, produktionsassistent för Arctic Light, antingen via mail eller telefon: evelina.sandberg@norrbotten.se eller 070-573 08 84. www.arcticlightchoir.com