Inbjudan till vårt digitala programsläpp 2022

Inställda konserter, framflyttade turnéer och digitala omställningar är bara några saker som det gånga året har burit med sig. Ett år som nog ingen hade kunnat föreställa sig. I normala fall brukar vi presentera vårat utbud under våran programdag, men vi har tagit beslutet att även i år släppa programmet digitalt via vår hemsida. 

Från den 9 september kl 10.00 och några veckor framåt kan du titta igenom det fullspäckade programmet för 2022. Anmäl gärna i länken nedan om du vill ha en programkatalog skickad till dig, så att du har den i din hand när du tar del av det digitala programmet. Och du, när du anmäler om programkatalog så kan du även klicka i om du vill ha en lite present (som har med friluftsliv att göra) hemskickad.

Anmälan: https://simplesignup.se/private_event/177345/dce494ff6d

Digitalt fika

Vi längtar så mycket efter att få mötas på riktigt igen, träffa varandra och prata ikapp och dela livemusikupplevelser. Innan dess hoppas vi att ni vill träffa oss på en digital fika 9 september kl 14. Mer info om det kommer senare.

Nu blickar vi framåt och hoppas att vi får uppleva nästa års programdag som vanligt igen. Ta hand om varandra ordentligt. Vi saknar er! <3