Music Teachers Choir – Come in and stay a while

Körcentrum NORD söker nu 20 sångare till den blandade kören Music Teachers Choir (ca 4-5 sångare per stämma SATB). Alla musiklärare, körledare, kyrkomusiker och kulturskolepedagoger är varmt välkomna att anmäla sig – det är först till kvarn som gäller! Observera att anmälan gäller hela projektet – repetitioner i juni samt turné i augusti.

Om projektet

Vi repeterar i juni och åker sedan på turné till NordNorge i mitten av augusti, detta i samarbete med det interregionala EU-projektet Arctic Pulse. Temat för första projektet är ”Come in and stay a while” – batteriladdning och musicerande med likasinnade.

Det blir musik av bland andra Ale Möller, Hillevi Dahl, Rhonda Polay, Svante Henryson, Tove Karoline Knutsen, J. S. Bach och Susanna Lindmark SAMT ett helt nytt körverk av Jan Sandström (beställningsverk av Körcentrum NORD) som vi uruppför vid turnén i augusti.

Tidsplan

Februari – Anmälan öppnar. Sista datum för anmälan 31 mars!

April – Utskick av noter och turnéplan.

Juni – Repetitionsdagar 15-16 juni. Samling redan den 14 juni för middag och kvällsrep.

Augusti – Turné 12-15 augusti. Vi åker till NordNorge i samarbete med Arctic Pulse. Mer information kommer.

kostnad

I deltagaravgiften 1500kr/pers ingår både repetitioner i juni och turné i augusti. Detta inkluderar boende, resor, merparten av kost, notmaterial m.m. Någon måltid kan deltagarna behöva bekosta själva.

Anmäl dig redan idag!

https://bit.ly/3tlZsYY (anmälningsformulär)

kontakt

Susanna Lindmark (projektledare)
070-573 18 98, susanna.lindmark@norrbotten.se

Evelina Sandberg (producent)
070-573 08 84, evelina.sandberg@norrbotten.se