Nu öppnar vi anmälan till vårens Storbandsfrossa, 23-24 mars 2024

Ta chansen att under en helg fokusera på blåsmusik med workshops, seminarier, konserter och masterclasses. Alla nivåer och åldrar från tolv år och uppåt är välkomna. Du får bland annat möta Norrbotten Big Band, träffa solister, lära dig nya saker och inte minst spela och inspireras av likasinnade. På söndagens avslutningskonsert kommer alla deltagare att stå på scenen samtidigt i slutnumret. Har man anmält sig till kursen som helt storband så finns även möjligheten att framföra några egna låtar.

När: 23-24 mars 2024
Var: Kulturens hus, Luleå

Målgrupp: Alla som spelar ett blåsinstrument från 12 år och uppåt: barn, unga, studenter, fritidsmusiker, pedagoger och professionella. De typiska blåsinstrumenten i storband är prioriterade. Man kan även anmäla hela orkestrar.

Kursavgift: 500 kr, medlem i SOF eller RUM 450 kr. I priset ingår mat (lunch och fika båda dagarna samt middag på lördag) samt entrébiljett till Norrbotten Big Bands konsert med Nine Sparks Riots på lördagskvällen.

Anmälan

Anmäl dig redan idag via den här länken: https://forms.office.com/e/guaJLjjq2xSista anmälningsdatum: 9 februari, 2024. Anmälan är bindande. Cirka 2 veckor innan frossan skickar Norrbottensmusiken ut en faktura till den mejladress du har angivit i anmälan. 

Har du Frågor?

Om du har frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta vår projektsamordnaren Staffan Erikssonstaffan.eriksson@norrbotten.se

Kolla också in Swedish Wind Powers övriga frossor under våren 2024:

Frossorna genomförs inom ramen för pilotprojektet Swedish Wind Power som drivs av NorrbottensmusikenBlåsarsymfonikerna samt Musik i Syd i samarbete med Musik i Blekinge. Projektet stöttas av Kulturrådet samt Svenska Postkodstiftelsen