Save the date: Körledarkurs 16-18 juni

Är du en passionerad körledare som längtar efter att bli ännu bättre och tryggare i din roll? Se hit! För nu har du en unik chans att utvecklas, inspireras, möta likasinnade och få med dig nya verktyg för arbetet med just din kör.

Den 16-18 juni besöker nämligen Lone Larsen, en av Sveriges mest innovativa kördirigenter, Framnäs folkhögskola i Piteå för att hålla i årets körledarkurs. Lone Larsen är professor i kördirigering vid Marie Cederschiölds högskola i Stockholm och utsågs 2008 till årets svenska körledare. Hon delar under kursen med sig av sina metoder, kunskaper och verktyg.

Fokus ligger på lekfullhet och öppet sinne – två viktiga ingredienser när man som körledare vill skapa en tillåtande och trygg atmosfär. Dessutom kommer Music Teachers Choir att vara övningskör under kursen. Det här är en ypperlig chans att få både tips och inspiration från en av de allra bästa. Det här får du inte missa!

Datum: 16-18 juni 2024
Plats: Framnäs folkhögskola i Piteå

PSSST! Körledarkursen avslutas med en härlig kör-happening i aulan på Framnäs folkhögskola. Då får du chansen att visa upp dina färdigheter och det du har lärt dig.