Norrbotten NEO arrangerar digitala premiärer på YouTube!

På grund av det rådande världsläget har vi nu, likt många andra, behövt ställa in eller skjuta fram våra inplanerade produktioner - något vi såklart både beklagar och sörjer.

Men, även det likt många andra, har vi skakat av oss den initiala uppgivenheten och bestämt oss för att helt sonika hitta nya sätt att komma ut till Er på. Det känns oerhört viktigt att fortsätta mötas - även om det kräver en ny sorts scen.

Så, med det skrivet, kan vi nu gladeligen berätta att vi gjort många av våra tidigare produktioner tillgängliga för alla att ta del av! Dessa finner ni på vår nya YouTube kanal.

Men inte nog med det! Med start den 7 april 20:00 började vi även att även arrangera digitala premiärer av tidigare opublicerade verk. Först ut var Mikael Edlunds "The Lost Jugglery" med mezzosopran Monica Danielson. Schemat fortlöper sedan som följer:

 

Under sändningen har Ni även att ha möjlighet att ställa frågor direkt till ensemblen! Så se till att prenumerera på kanalen så får ni notiser en stund innan sändningarna börjar.

Vi ses på YouTube!