En programdag med musiken i allas våra hjärtan!

Nu är det dags för Norrbottensmusikens programdag – live i Kulturens hus i Luleå. Under dagen kommer vi att presentera vårat programutbud för 2024 med hjälp av sång, musik och rörelser. Vi hoppas av hela vårt hjärta att just DU kommer och är med oss! Så boka redan nu in datumet torsdag 7 september i din kalender.

DATUM: Torsdag 7 september 2023
TID: 09:30–16:30
PLATS: Kulturens hus, Luleå

LÄNK TILL ANMÄLAN: https://forms.gle/gA9NB4RKfSdJ8WtN7

Så här har vi planerat dagen:

Vi bjuder på dryck och smörgås när du kommer på förmiddagen. Till lunch blir det en härlig buffé och på eftermiddagen tar vi en fikapaus med kaffe och något sött.

ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är söndag 27 augusti 2023. Har du frågor går det bra att kontakta Marie Lundgren, marie.lundgren@norrbotten.se. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Om avbokning inte sker innan fredag 1 september debiteras en avgift på 500 kr.

VILL DU ÖVERNATTA I LULEÅ?

Toppen! Vi kan hjälpa dig att boka rum på Quality Hotel i Luleå. Enkelrum 810 kr, dubbelrum 1010 kr per natt (inkl. moms). Du står själv för hotellkostnaden som vi fakturerar dig.

till sist ...

... vill vi tipsa om att vi tillsammans med Arrangörer i Norr anordnar ett arrangörsmingel på Kulturcentrum Ebeneser direkt efter programdagens slut (ca kl 16:30). Vi minglar och äter middag, som följs av en föreläsning som vässar verktygslådan hos dig som arrangör. Kvällen avslutas med en konsert med Norrbottens Kammarorkester och världssopranen Miah Persson under ledning av Chloé van Soeterstède på Kulturens hus. Arrangörsminglet är kostnadsfritt – anmäl dig via den här länken senast 4 september: https://simplesignup.se/event/205739. Läs mer om konserten här.

Psst! Missa inte heller Kulturnatten i Luleå lördag 9 september. Det blir en helkväll i kulturens tecken med musik, dans, teater, film, utställningar m.m. runt om i Luleå centrum. Kulturnatten i Luleå anordnas av Skådebanan Norrbotten.

Vi ses!